Winkelhaak 77, 2495 AX  Den Haag

Over Linneweever

Achteraf makkelijk praten

Het is voor ondernemers vaak lastig om keuzes te maken met betrekking tot het risicobeheer omtrent hun bedrijf. Ik kan u daarbij helpen. Hierdoor wordt vooraf duidelijk welke risico’s er moeten worden verzekerd en welke niet.

Ik laat u zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van preventie en verzekeringen. Hierdoor ontstaat een helder beeld over welke risico’s u loopt door invloeden van buitenaf en binnenuit. Door een punctueel risicobeleid, zou het voorbestaan van uw bedrijf nooit in gevaar kunnen komen.

Door heldere afspraken met u en met verzekeraars bent u altijd bekend met de dekkingen, clausules en de bekende kleine lettertjes. Bij een eventuele schade weet u direct wat dit voor invloed kan hebben en daarmee is het achteraf makkelijk praten.

Ik bedien iedere branche en/of beroepsgroep. Van één beroepsgroep heb ik nog wat extra kennis over de risico’s, namelijk de groep van orthopedisch schoenmakers.

Ik maak gebruik van een eigen volmacht, maar werk ook samen met alle gerenommeerde verzekeraars. Zelfs voor de zwaardere risico’s is een oplossing te vinden samen met beursmakelaars.

Benieuwd naar de kwaliteit van mijn dienstverlening? Doe dan gewoon eens een vrijblijvende risico check.